top of page
Image by Artur Aldyrkhanov

GEE VOIMAA

VIRITYSPAKETIT

Meistä
Untitled design (8)_edited_edited.png

Gee-Voimaa on vuodesta 2015 toiminut autoalalla Laitilassa ja vuonna 2020 toiminta siirtyi Turkuun.

 

Toteutamme avaimet käteen virityspaketteja vaativimpiinkin autoihin aina putkistoista ja turboista räätälöityyn moottoriohjelmaan saakka.

Vuoden 2022 aikana tulemme myös laajentamaan toimintaa pääkaupunkiseudulle jossa tulemme toteuttamaan autojen räätälöityä ohjelmointia.

Haluatko vielä enemmän tehoa irti autostasi?

VIRITYSOSAT AUTOON

Jos haluat että parannamme auton suorituskykyä vielä ennestään autamme sinua oikean virityspaketin suunnittelemisessa ja asentamisessa. Yhteistyökumppaneiden avulla rakennamme auton turvallisesti aina laadukkaimpia osia käyttämällä.

Untitled (2000 × 2000 px) (1).png

Merkkiosat ja osaava tiimi takaa korkean laadun

TAATTUA LAATUA

Me pyrimme ylläpitämään korkeimman mahdollisimman standardin kaikissa toimenpiteissä sekä osissa jotta autosi säilyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Gee-Voimmaa toteuttaa myös virityspaketin suunnittelun

VIRITYSPAKETIT

Toteutamme aina kokonaisvaltaiset autokohtaisesti räätälöidyt virityspaketit johon kuuluu kaikki suunnittelusta aina viimeistelyyn saakka.

16.png

Nyt saat kaikki tuotteet ja kokonaisvaltaiset auton viritykseen liittyvät palvelut saman katon alta

AUTOJEN VIRITYSOSAT

Meidän kautta saat myös virityspaketit johon on mahdollista lisätä mekaaniset muutokset ja viritysosat kuten esim. downpipe, turbot, välijäähdyttimet yms. ja tietenkin niille customoitu ohjelma.

Helpoin tapa saada lisää tehoa on yhdistää downpipe ja räätälöity moottorisofta, vapaavirtaussuodatin ja tarpeen mukaan välijäähdytin, pumppu, suuttimet sekä hybridi turbo.

Untitled design (11).png
Untitled design (6) (1).png

Kauko-ohjattavat putkistot ja downpipet yli 500 eri automalliin

RSG VALVETRONIC

Tässä on esimerkkinä Lamborghiniin soveltuva läpällinen titanium RSG Valvetronic pakoputkisto kaukosäädöllä sekä mobiiliohjauksella.

Putkistot ovat aina bolt-on eli ei vaadi muita muutoksia kuin vanhan putkiston poistamista ja uuden asentamista. Suosittelemme kuitenkin että annatte meidän asentaa putkiston jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta putkistoista.

Untitled design (12).png

Downpipe, Cat-Back tai Kokonainen Pakoputkisto?

RST & TITANIUM

Kaikki putkistot tehdään tilauksesta joten voit räätälöidä putkiston tarpeen mukaan jotta se sopii puskurin tai diffuusorin mukaan. 

Putkistoihin on saatavilla hiilikuitu, kiillotettu RST sekä titaniumiset putkenpäät mutta esim. AMG autoissa käytetään alkuperäisiä puskuriin integroituja päitä ja Audin RS-malleihin tulee ovaalit erikoispäät. 

Untitled design (7) (1).png
ttelogobig_edited.png
15.png
Untitled (1000 × 2000 px)_edited.png
bottom of page